Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2811
Encara queden 13 vivendes pendents d'adjudicació


 

Les vivendes de Protecció Oficial de Capdepera ja tenen propietari. Aquest matí, per dia 4 de novembre,  s’ha fet el sorteig de nou dels 23 habitatges que hi ha al carrer Gómez Ulla, a Capdepera. L’acte, totalment administratiu, s’ha dut a terme a la sala de plens de l’Ajuntament.

Cal recordar que aquesta promoció són dos edificis de 10 i 13 vivendes respectivament. S’han entregat nou vivendes de l’edifici de 10, totes en règim de lloguer. Aquests habitatges es varen acabar de construir fa uns anys i diversos motius, com els problemes amb la potència elèctrica del municipi i l’ús de compra i no de lloguer de les vivendes han endarrerit el lliurament.  A finals de la legislatura passada, el consistori gabellí va demana el canvi d’ús de compra a lloguer a causa de la demanda que hi havia al municipi, la qual cosa s’ha produït enguany. 

Hi ha dos habitatges de dos dormitoris, set de tres dormitoris, un d’ells reservat per a persones amb mobilitat reduïda, i un de quatre dormitoris destinat a famílies nombroses.

L’acte de lliurament de les claus tendrà lloc a Palma el proper 10 de novembre.

A dia d’avui queda l’edifici del costat de 13 vivendes sense atorgar, per la qual cosa, les persones interessades s’han de posar en contacte amb el departament de Serveis Socials de Capdepera.