L’Associació Amics de l’Escola de Música de Capdepera lliura els ajuts a alumnes i col·laboradors


 

L’Associació Amics  de l’Escola de Música de Capdepera va lliurar dimarts horabaixa 29 ajuts econòmics als alumnes d’ensenyament oficial de l’Escola de Música de Capdepera i 20 ajuts a aquells nins i nines que col·laboren en els diversos concerts que l’Associació duu a terme a llarg de l’any. En total, 8360€, dels beneficis de l’associació, aconseguits mitjançant els espectacles musicals que organitzen i les donacions d’empreses patrocinadores.



Enguany és la cinquena edició del lliurament d'ajudes d'estudis musicals, de l'associació.

 



A l’acte de lliurament, cinc ex alumnes de l’Escola de Música que continuen la seva formació al Conservatori, varen oferir un breu concert a clarinet, saxòfon, piano i trombó. En Sergi Vadell, Mèlani Fernàndez i Sílvia Rechac interpretaren "Gabriel's Oboe" d'Ennio Morricone; Julià Ossés i Pau Vallbona interpretaren "Romance" de Karl Maria Von Weber i Yannick Kwilken i Pau Vallbona executaren "Vals Vanité" de Wiedaft.





Després, els patrocinadors i les autoritats gabellines, el batle Rafel Fernández, i els regidors d’Educació i Turisme, Pere Terrassa i Mónica Viejo respectivament, varen lliurar els ajuts a tots els guardonats.

 

L’Associació es va crear fa sis anys amb la finalitat d’ajudar als alumnes de l’Escola de Música i a la mateixa escola, per exemple, amb la compra d’instruments.

Per acabar l'acte, presentat per en Lluís Cerrada, el batle, la presidenta de l'associació i els gestors de l'Escola de Música de Capdepera dirigiren unes breus paraules a l'auditori

Cal recordar que enguany l’Escola de Música de Capdepera està gestionada per l’empresa Senza Cadenza S.L.