La gabellina Beatriz González Viejo participa en el projecte guanyador


 

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Gabriel Barceló, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, han assistit als premis EmprenedorXXI de “la Caixa”, dels quals també n’han format part com a jurat. L’empresa Discubre ha guanyat la X edició dels Premis EmprenedorXXI de Balears, un guardó que reconeix l’empresa innovadora de recent creació amb major potencial de creixement de la comunitat autònoma.

 Discubre, que ha estat la guanyadora, és una empresa dedicada al comerç electrònic i és un marketplaces de productes i serveis vinculats a la discapacitat o diversitat funcional. El seu web pretén ser un punt de trobada entre persones, familiars i col·lectius que cerquen una solució integral a les seves necessitats.

El segon premi ha recaigut en l’empresa Peter Diving, la qual ha patentat internacionalment un sistema de busseig que subministra aire des de la superfície a diversos bussejadors de forma simultània. Tenen centres oberts a Mallorca i Girona, i el seu sistema de comercialització és a través de llicències d’explotació.

L’empresa Ice Wave ha rebut el tercer premi. És tracta d’una gelateria innovadora, ja que elaboren el gelat en directe sobre una placa freda incorporant els toppings que el client demana. Tenen el model d’utilitat atorgat de la placa freda. Actualment, disposen d’una gelateria oberta a Palma i la seva expansió està prevista  a través del model de franquícia.

Els Premis EmprenedorXXI pretenen identificar joves empreses innovadores que, tot i haver obtengut uns primers resultats amb èxit, tenen previst un pla de creixement ambiciós i necessiten recursos per dur-lo endavant. 


Imatge de Diario de Mallorca


El guanyador rebrà una dotació econòmica de 5.000€, a més d’un accés gratuït al curs internacional Ignite Fast Track a la Universitat de Cambridge, i accés preferent als vehicles d’inversió de Caixa Capital Risc i ENISA per a empreses en etapes inicials. Caixa Capital Risc i ENISA, assumeixen l’aportació econòmica i no econòmica dels Premis EmprenedorXXI.

Enguany, s’han presentat als Premis EmprenedorXXI a Balears un total de quinze empreses, de les quals dotze complien els requisits sol·licitats.

Enhorabona a tot l'equip i molt especialmenta na Bea!


Foto/info Parc Bit