Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1992
Hi assistiren 320 comensals




Com informàrem oportunament, la paella solidària organitzada per Creu Roja de Capdepera, dia 18 de setembre, se va traslladar al poliesportiu ES Figueral. Una decisió molt encertada ja que la pluja va fer acte de presència mentre els comensals menjàvem el que ens havia cuinat el grup d'arrossers. 



Afortunadament la pluja respectà el temps d'el·laboració de la paella i se serví sense entrebancs.  Com és habitual molts aprofitaren el moment de cocció per guaitar i fer un poc de xerrada. Manejar una paella d'aquestes dimensions sempre crea expectació. 



Se serví per taules (evitant coes innecessàries) i hagué un eficient servei de bar. La paella va sortir boníssima (aquests cuiners són tota una garantia!) i hagué a voler. Així que, qui volgué pogué fer un segon plat.



Hi assistiren devers 320 comensals.



Després del dinar se sortejaren uns obsequis dels comerços i professionals col·laboradors. Eren molts de premis així que la rifa s'allargà una mica.



Per acabar la part musical la posà el grup Greska, que ens oferí un bon concert amb els temes festius i alegres del seu repertori. 





Empreses col·laboradores amb la rifa: 
Bar Sa Cova, Restaurant Ca’n Maya, Restaurant Ca’n Manolo, Kiosko Cala Gat, Konig Garten, Sa Cova Bistro, Sa Botiga, Tienda Prestige, Ferreteria Bestard, Giorgia, Ca’s sabater Argos, Rancho Bonanza, Illa Balear Creuers, The Rebels Hair & Tattoo, Perruqueria Hair, Perruqueria A3, Perruqueria Nou Estil Fet a mà,  Wonder Rent, Wonder Shop, Jembelo, Élite Electrodomèstics, Toys Center, Velvet, Joieria Fuster, Puntal, La Lola, Zafiro Esports, Sale, Store&More.