Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2123


  

L'Ajuntament de Capdepera ha presentat avui el projecte Capdepera Activa, una iniciatva municipal que vol inculcar bons hàbits en salut, esport i nutrició per acabar amb el sedentarisme i l'obesitat a la població gabellina.

Capdepera Activa s'ha presentat amb una fira i diada esportiva al complexe Es Figueral en la qual hi han col·laborat els clubs esportius del municipi, farmàcies i centre de salut.

Per una banda hi ha hagut una diada de futbol i una de bàsquet;  els diferents esports que es practiquen a Capdepera han muntat una parada informativa, es poden trobar des d'esports clàssics fins a esports més desconeguts com BTT, krav magá o paramotor. 

Per l'altra banda també hi ha exhibicions esportives com natació sincronitzada o kick boxing, amb el campió mundial Fernando Heredia "La Roca", el campió d'Europa, Kacem Lahrazme, i el campió internacional Oscar Señorens;  i classes obertes de judo, zumba, spinnnig aquàtic...

La fira esportiva estaà oberta dissabte tot el dia i diumenge al matí, i és per a tots els públics, grans com petit.

A l'acte d'inauguració, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha deixat clar que "aposten per la salut i l'esport", i que ajudaran a que" tots els esports tenguin les mateixes condicions per a poder-se pràcticar". També hi ha assistit la Consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, i el Director General d'Esports, Carles Gonyalons, així com els regidors del consistori gabellí.



Després de l'acte de presentació, les autoritats han fet un recorregut per la fira visitant totes les paradetes.



Us deixam unes imatges d'algunes activitats realitzades: