Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1732


E,l divendres dia 1l conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, van visitar Capdepera. També hi van ser la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, i el director insular d’Urbanisme, Joan Morey.

La visita va començar amb una reunió amb el batle, Rafel Fernández; el regidor d'Urbanisme, Activitats i Medi Ambient, Javier García, i la regidora de Turisme, Mónica Viejo. A continuació, el conseller Bonet es va trobar amb el president de l’Associació Hotelera Cales de Capdepera, Joan Ferrer, i el president de la Federació Hotelera de Mallorca, Joan Massanet. La consellera Garrido va aprofitar la visita per reunir-se amb l’Associació de Constructors de Capdepera.

Després, alguns artesans de la llata del municipi es trobaren amb Cosme Bonet i la regidora de Cultura, Carmen Corraliza; mentre que Mercedes Garrido ho feia amb el Departament d’Urbanisme de l’ajuntament. Durant la trobada, la des de l'Ajuntament es va manifestar la voluntat d'adherir-se a l'Agència de Disciplina Urbanística.

Un cop acabades les reunions, ambdós consellers visitaren les el Centre Melis Cursach i les oficines d’informació turística de Capdepera i Cala Rajada. Acompanyats del batle, es desplaçaren a alguns punts conflictius de les carreteres que depenen del Consell, com són l’avinguda Joan Carles I i la cruïlla del camí de Son Talent.