Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2275

 La seva fou la millor oferta econòmica, valorada en  1.252.116,22 euros








El passat dia 4 de març, la mesa de contractació de l’Ajuntament de Capdepera, després de llegir les propostes econòmiques presentades per a la Contractació gestió servei públic: explotació dels serveis de temporada de les platges del terme municipal de Capdepera, va elevar la proposta de d’adjudicació dels lots ofertats. A l’acte, que és públic, hi van assistir representants de les empreses licitadores.

Així, per al lot principal, el nombre 1, que inclou l’expotació de la majoria de serveis de les platges del municipi,  ha estat proposada PLAYAS de CAPDEPERA, que s’havia encarregat de l’explotació en el darrer període, per ser l’oferta econòmica més avantatjosa. El plec estava valorat en 971.025,52 euros, i PLAYAS de CAPDEPERA va ofertar 1.252.116,22 euros anuals, mentre que l’altra empresa  (Explotación de playas del Mediterráneo) va ofertar1.024.444 euros.

 

La proposta per als altres lots , fins a 11, han estat els següents

Lot núm. 2 (patí pedals, piragües)  a favor de l'entitat INTERCORTAL,SLU, per ésser l’oferta econòmicament més avantatjosa.

Lots núms. 3, 5, 6 i 8 (patins pedals, piragües i SUP a les platges de cala Agulla, sa Font de sa Cala i Canyamel) a favor del Sr. FERMIN JIMÉNEZ GALLARDO , per ésser les ofertes econòmicament més avantatjoses.

Lot núm. 4 (sky nàutic, sky bus a cala Agulla) a favor de l'entitat JET-BOAT MALLORCA,S.L, per ésser l’ oferta econòmicament més avantatjosa.

Lots núms. 9 i 10 (Lliteres de massatges a cala Mequida i cala Agulla) a favor de la Sra. KATHARINA SLABIK, per ésser les ofertes econòmicament més avantatjoses.

Lots 7 i 11 (DV SUP/skybus... a sa Font de sa Cala i la llitera de massatge de Son Moll) a favor de declarar-los deserts, perquè l'empresa que s'ha presentat a aquests lots ha estat exclosa.

Després de la proposta hi havia 5 dies hàbils per a presentar documentació i s’ha de constituir la fiança.

Cal comentar que l’empresa que no ha obtingut la licitació de les platges demanà que s’inclogués un escrit a l’acta en el qual qüestiona la clàusula de subrogació del personal, per afavorir la contractació d’empreses locals. Demana un compromís formal de l’Ajuntament de Capdepera perquè aquesta clàusula es mantingui en les properes licitacions de les platges del municipi.



Informació completa a la web de l'ajuntament
http://www.ajcapdepera.net/contractacio/contrato.ct.html?cc=1549