Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2168
Èxit de la segona convocatòria de la Associació Protectora d'animals per recaptar fons mitjançant l'esport i la diversió.










Si l'any passat aquesta jornada va tenir molt bona acollida, en aquesta edició s'han multiplicat el nombre de participants.

Així dons a la pista del poliesportiu Es Figueral es congregaren un centenar de persones per gaudir i fer esport, o al manco intentar-ho en el cas d'aquells que no estan molt avesats a les classes de Zumba, Pilates i Bokwa.

Els professors d'aquestes tres disciplines esportives varen saber aixecar l'ànim dels participants i fer-los suar la samarreta, però amb molt bon humor.



L'acte començava passades les quatre i mitja del capvespre amb unes paraules per part d'una de les voluntàries i organitzadores de l'event per agrair tant a professors com als participants la seva assistència, així com al consistori gabellí la cessió del poliesportiu per seguidament recordar les necessitats del refugi en quant a aliments, medicines i altres productes d'ús diari.



A la taula instalada a l'entrada, a part de venta d'entrades es trobaven fulletons informatius de la protectora així com una guardiola per la recaptació de donatius.



Zumba per començar a escalfar l'ambient , Pilates per baixar la suada i relaxar una mica i finalment una bona dosi de ritme trepidant amb Bokwa.

Tot i haver fet un gran esforç físic la sensació dels participants en acabar l'acte era de plena satisfacció.
Una bona iniciativa el lligar esport i diversió amb  l'objectiu de col·laborar amb la protectora gabellina.