Es presentà el projecte al professorat del centre



Dia 12 de novembre de 2010 el col·legi s'Alzinar aconseguí el guardó d'Ecoescola, promogut per la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear. Des d'aquell moment, en el centre funciona una comissió de Medi Ambient que proposa activitats al professorat i vetlla perquè el centre potenciï els bons hàbits entre el seu alumnat.

Des de bastants anys enrere, el centre ha treballat per fer efectiu el reciclatge, la reutilització i la separació de les deixalles a les aules. Ara, desprès de tant de temps de funcionament, s’ha volgut fer una passa més.

 
Així, s’ha preparat un programa d’actuació que implica a tot el centre i que té algunes novetats, com ara el compromís per a separar els residus en origen, responsabilitzar-se de no embrutar el centre i els patis, posar en marxa la compostadora i prendre consciència de l’importància de gestionar els residus de forma pràctica.

 

En breu se farà la presentació a l’alumnat i es posaran en marxa les iniciatives previstes. Al final de curs s’avaluarà el programa per a comprovar la seva efectivitat i incloure millores que puguin sorgir.