Batles i representants de diferents municipis visitaren el ParcBit per conèixer la incubadora d'empreses i els seus serveis


 
El divendres 29 de gener, batles i representants dels municipis de Capdepera, Felanitx, i Inca visitaren el ParcBit per conèixer de primera mà la incubadora d'empreses de base tecnològica i els serveis que s'ofereixen als emprenedors. De Capdepera van assistir-hi el regidor Pere Terrassa i el batle, Rafel Fernández.

L'objectiu d'aquestes visites és establir les bases d'una col·laboració entre el ParcBit i els municipis de les Illes Balears, per tal d'aprofitar i potenciar la infraestructura i promoure el desenvolupament tecnològic i les empreses de base tecnològica.

La visita  va començar amb una reunió a la sala de premsa del Centre Empresarial Son Espanyol, a la qual també hi assistí el gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster. Durant la trobada, el Coordinador de l'àrea d'Emprenedoria de la Fundació Bit, Rafael Soler, va realitzar una presentació sobre el ParcBit i el Programa de Suport a l'emprenedoria de base tecnològica  #EMPRENBIT. Durant aquesta presentació, els assistents  van poder conèixer amb detall els objectius i contingut de l'àrea; la metodologia de treball i el seu equip, així com també la tipologia de projectes allotjats a la incubadora en les seves diferents modalitats.

Aquestes visites sorgeixen arran de l'assemblea de batles de Mallorca que va tenir lloc el passat mes de desembre i on el gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, ja va poder explicar la tasca de la incubadora d'empreses de base tecnològica i el paper que juga el ParcBit en el desenvolupament econòmic de la nostra comunitat.