Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1867

ELECCIONS DE SANT DIUMENGE DE SILOS AL PARLAMENT ESPANYOL

                                                                            “La democràcia és una creença patètica
                                                        en la sabiduria col·lectiva de la ignorància individual”.
                                                                                                  (Henry-Louis Mencken)


Guilmore presenta i la U.T.E. d'empreses subcontractades, sempre alerta i dispossades a participar en la millora de la festa democràtica, té el gust i l’honor de proposar, ara que han entrat al Parlament diputats que volen canviar la llei electoral, la incorporació a la Carrera de San Jerónimo de cadires sense cul, mètode consistent a comptabilitzar els vots en blanc a l’hora del repartiment d’escons, que queden sense adjudicar i les cadires sense propietari. Una manera de fer patent el malestar de la ciutadania vers els polítics que, envoltats d’escons sense ocupar, senten en carn viva la repulsa de l’electorat i s’esmercen a millorar i aconseguir una cadira per al seu cul.

Els resultat de l’elecció de diputats a Capdepera es mostra a la gràfica següent.



La participació és practicament la mateixa que fa quatre anys.


S’ha repetit fins a l’infinit que aquestes eleccions salden el bipartidisme. La gràfica mostra que el bipartidisme PP/PSOE a Capdepera ha retrocedit un 31,1 %.


 

A la tercera gràfica es pot veure l’evolució del vot en el període 1987/2015. Fins al 2011, l’hegemonia del tàndem PP/PSOE és aclaparadora; en aquestes eleccions PODEM  s’ha situat com a segona llista més votada.