Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2035
Al portal del contractant de la plana web de l'Ajuntament se pot consultar el projecte i el Plec de Clàusules de la perllongació del carrer Pere Ferrrer


 

 El carrer Pere Ferrer es troba dotat de serveis en una part, mentre que el tram entre el carrer Figueral i el carrer Son Poca Palla es troba en un estat llastimòs.

 La junta de govern de l'Ajuntament de Capdepera encarregà un projecte a Gemma Llamazares Juárez per a dotar de serveis aquest tram.  D'altra banda el Consell de Mallorca ha adjudicat una ajuda de 58.500 euros, en el marc del Pla Especial per a ajudar als ajuntaments a execució d'obres i serveis mínims.

El projecte inclou Xarxa d’abastiment d’aigua potable connectada a la del carrer Son Poca Palla, xarxa d’il·luminació, previsió de xarxa de telecomunicacions, pavimentació i voravies de 1 m i 1,5 m a cada costat i vial central de 3,5 metres.

Les obres previstes són: Demolició de les voravies existents, demolició i fressat de l’asfalt existent, moviment de terres, execució de mur de obra per a contenció de terres, canalització xarxa de telecomunicacions, xarxa d’aigua potable, xarxa d’il·luminació pública i pavimentació i voreres.

Dia 13 de novembre se va aprovar el Plec de clàusules administratives  particulars de contracte d’obres: Execució de les obres de reforma d'un tram del carrer Pere Ferrer, entre els carrers Son Poca Palla i Figueral.

El procediment elegit ha esta el de negociat sense publicitat amb caràcter urgent. L’òrgan de contractació és la Junta de Govern Local. El director facultatiu de l’obra és el Sr. Joan Torrens Ferrer, Arquitecte Tècnic Municipal

Característiques del contracte .

Pressupost d’execució material: Total: 110.997,11€.  ( 91.733,15€ . + IVA(21%): 19.263,96€) 

Termini d’execució: 2 mesos

"L’únic criteri a considerar serà el preu. En conseqüència, el contracte s’adjudicarà a l’oferta econòmicament més avantatjosa".

Més informació al contractant: http://www.ajcapdepera.net/contractacio/contrato.ct.html?cc=1499