Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1881



La comunitat evangèlica d’Esperanza de Vida, ubicada al carrer Mestral de Cala Rajada, ha organitzat les tercera conferència sota el títol de “Més foc, més glòria”.

Divendres dia 13 de novembre va tenir lloc l’inauguració a la sala d’actes del seu local.  El pastor Llorenç Santandreu, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als presents i comentar l’objectiu de la conferència que va tenir lloc el cap de setmana del 13 al 15 de setembre.

Primerament Santandreu va explicar el lema triat per la conferència, amb contínues referències a la Biblia, i va demanar una oració als presents. Seguidament van intervenir en  Pep Navarro i Maria Hinojosa.

El batle de Capdepera va dirigir unes paraules tot recordant que Capdepera és un municipi d’acollida i agraí haver estat convidat a l’acte.

No faltà una part musical,  que va ser seguida amb entusiasme pels participants a la conferència, que omplien la sala de reunions.

Per aquestes conferències estan previstes quatre celebracions amb la participació dels pastors de Capdepera Llorenç Santandreu i Maria Hinojosa, i els convidats de  La Plata (Argentina) Raúl i Betty  Reyes i de Banberg (Alemanya), Günter i Andra Kuntsmenn.