Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2089
Comencen les reunions per a engegar els nous cursos de l'Escola d'Hoteleria a Capdepera


foto d'arxiu

 

  El batle de l'Ajuntament de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d'Educació, Pere Terrassa, han mantingut una reunió amb la directora de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB), Maria Tugores; l'administrador, Juan Jose Galmés; el cap d'estudis, Joan Roca Moll, i la tècnica de formació i projectes, Apol·lònia Servera, per a valorar la trajectòria de la seu que l'escola té a Capdepera i plantejar objectius per al proper curs 2015/2016.

El balanç dels cursos passats és positiu i es va destacar la incorporació al món laboral de la majoria d'alumnes, molts d'ells a les mateixes empreses on realitzaren les pràctiques. De cara a enguany, s'ha de treballar per aconseguir una major oferta d'estudis i un major nombre d'alumnes a tots els cursos.

En aquests moments hi ha aprovats els cursos de:
- Rus: atenció al públic
- Eines web 2.0

Els cursos que estan pendents d'aprovació per part del SOIB són:
- Anglès (A1 i A2)
- Alemany: atenció al públic
- Alemany: gestió comercial
- Operacions Bàsiques de Cuina
- Operacions Bàsiques de Bar i Restaurant (1 i 2)
- Operacions Bàsiques de Bar i Cafeteria

Es pretén que les classes comencin a mitjan novembre, quan ja se sabrà quins són els estudis que s'oferiran. Tota aquesta informació es donarà des de l'Ajuntament de Capdepera i s'habilitarà el Centre Cap Vermell com a punt d'inscripcions.

El conveni de la seu de l'EHIB a Capdepera està signat entre EHIB, Ajuntament, SOIB, Associació Hotelera de Mallorca, Associació Hotelera FirstSun Mallorca i Grup Cap Vermell SL.

L'Ajuntament de Capdepera està molt satisfet amb l'Escola d'Hoteleria, perquè aposta per l'educació com a valor afegit als establiments del municipi, a fi de donar major professionalitat i, per tant, millor servei.