Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1661
"Per un sonriure" opta a la categoria de Serveis Socials.


 

Fa uns dies l'Ajuntament de Capdepera ha proposat a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials la candidatura de l'Associació “Per un Sommirure” als Premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat i Accessibilitat 2015.

L'objecte d'aquests premis és reconèixer i destacar l'esforç del treball social i la solidaritat, que persones i entitats, públiques o privades, duen a terme a Mallorca per al conjunt de l'Illa i des de Mallorca cap a col·lectius i institucions de països en desenvolupament.

Els Premis a la Solidaritat i a l'Accessibilitat es lliuraran a les persones, empreses o entitats que hagin destacat durant l'any natural previ, excepte per la modalitat de Trajectòria personal i/o professional.

S'estableixen tres categories de premis, dividida cada una d'elles en tres modalitats. El guanyador de cada modalitat rebrà un diploma acreditatiu de la concessió del premi i una quantitat econòmica.

Les categories són:

A. Serveis Socials: serveis o projectes d’àmbit municipal i insular en matèria de treball social i solidaritat.

B. Cooperació: serveis o projectes d’àmbit internacional en matèria de treball social i solidaritat.

C. Accessibilitat: Accessibilitat al medi físic i a l’ús de serveis, projectes o obres en edificis, accessibilitat al sector dels transports i la mobilitat, accessibilitat al treball i accessibilitat a les tecnologies de la comunicació i de la informació.

L'Associació “Per un Somriure” participa en la categoria de Serveis Socials, es a dir projecte o servei desenvolupat per una entitat privada de caràcter no lucratiu. Aquesta categoria compta amb més candidatures, amb 22.

El jurat serà l'encarregat d'avaluar i valorar les candidatures presentades, tenint en compte la filosofia dels premis, que tenen com a principal objectiu reconèixer i destacar l'esforç del treball social i la solidaritat, que persones i entitats duen a terme a Mallorca pel conjunt de l'Illa o des de Mallorca cap a col·lectius i institucions de països en desenvolupament, així com aquelles que destaquin en matèria de disseny universal, que facilitin la participació en la comunitat i contribueixi a la ciutadania plena, especialment de les persones amb discapacitat i altres col·lectius amb dificultat d'inserció en la vida activa i econòmica de la societat.

Els guanyadors d'aquesta vuitena edició dels premis, cada un dels quals rebrà 4.000€ i un diploma acreditatiu, es donaran a conèixer en un acte que tendrà lloc al Teatre Principal de Palma el proper mes de setembre.

Des de l'Ajuntament de Capdepera desitjam a l'Associació “Per un Somriure” el major dels éxits en aquests premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat i Accesibilitat 2015.



Imatges d'arxiu.

Cap Vermell s'afegeix als desitjos que "per un sonriure" aconsegueixi el premi, la seva nominació ja és un reconeixement de la seva altruïsta tasca.