Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1761

Image

L'acte d'ahir va ser un èxit, varen venir tots els batlles convidats, excepte el de Manacor. També vengueren gran part dels regidors de la comarca de llevant. L'acte va consistir amb una intervenció de la presidenta del GOB Maria Huguet considerant que l'impuls d'aquest mitjà constitueix una aposta per contribuir a resoldre els problemes de mobilitat dins l'Illa, mitjançant un transport net, barat, segur i ecològic, que redueix les emissions a l'atmosfera.  

Image


Tot seguit intervingué el batlle de Sant Llorenç Mateu Puiggròs, el batlle de Son Servera Pepe Barrientos, el d'Artà Rafael Gili i per acabar el batlle i company Tomeu Alzina tots mostrant un acord total amb el manifest del GOB.

Desprès en Tomeu Ginard director de l'escola de música, banda i orfeó d'Artà va explicar la seva experiència com a veí de l'estació d'Artà i com a usuari del tren ara fa 30 anys. Va contar que un dia esperava el tren com cada setmana per pujar a ciutat a estudiar música i va sortir el cap de l'estació i li va dir:

-Tomeu que fas aquí defora?

-Esper el tren.-va contestar


El cap d'estació li va respondre que el tren ja no tornaria "provisionalment", en Tomeu diu que el tren se'n va anar d'una manera silenciosa, perquè alguns dies abans del tancament no es va sentir el xiulet.

Image


L'acte va acabar amb el desplegament d'una pancarta per tots els participants polítics i ciutadans en la qual es podia llegir "AQUESTA LEGISLATURA, TREN SÍ!"


El compromís perquè el tren arribi al Llevant és més viu que mai, això s'acosta.

El tren que anava a la mar passarà d'esser un  conte a una realitat.

 

Vegeu la notícia anterior 30 anys sense tren:

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=27