Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 4559

El gabellí Tomàs Riera, seleccionat per la conegudíssima cadena de grans magatzems i primera empresa de distribució espanyola “El corte inglés”, es va desplaçar a la Costa Brava el passat 10 de juny per a enregistrar el que serà, probablement, un dels espots publicitaris més vists durant aquest estiu a les televisions de tot l'estat espanyol.

En Tomàs, que acaba de complir els 30 anys, passa, sens dubte, pel millor moment de la seva carrera com a model, dedicació professional que inicià als 16 anys. Simultàniament a l'emissió d'aquest anunci estiuenc a Espanya, on ell és l'únic protagonista masculí, l'empresa Lidl també l'ha inclòs al seu spot a la campanya estiuenca alemanya. Aquest any 2015, no ha aturat, les marques Peugeot, Sagrotan (coneguda marca cosmètica alemanya) i Iberostar, juntament amb les dues ja esmentades, han comptat amb els seus serveis.

 

Aquí teniu algunes imatges del making off de l'anunci de “El corte inglés”, de Lidl i d'algunes altres de campanyes a les quals ha participat els darrers anys, també de marques tan conegudes com Coca Cola o de l'empresa mallorquina de sabates Lottusse.

  




Desitjam al nostre amic Tomàs que continuï amb aquests èxits professionals.