Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2011
1 Quina valoració feis  de la legislatura passada?. El millor i el pitjor d'aquests 4 anys.
2 Quines són les 3 prioritats a desenvolupar abans dels 100 primers dies?
3 Quines condicions posareu a l'hora de pactar i amb qui? Línies vermelles (si és que en teniu)
4 Com voldríeu gestionar el dèficit municipal existent?




1 Quina valoració feis de la legislatura passada?. El millor i el pitjor d'aquests 4 anys.

Com a membre de l’actual equip de govern del que més satisfet estic d’aquesta legislatura és de la gestió econòmica que s’ha fet ja que a l’any 2011 hi havia un deute de 21 milions d’euros mentre que a dia d’avui aquest és d’uns 9 milions. Per tant, en quatre anys s’han reduït uns 12 milions d’euros de deute, és a dir, més de la meitat.

Així doncs, gràcies a l’esforç de tots els ciutadans i empleats municipals, podem dir que en quatre anys s’han reduït 2.000 milions de les antigues pessetes, és a dir, una mitja de 500 milions de pessetes anuals.

Per altra banda, el pitjor sens dubte, pens que han estat les contínues renúncies però com que són decisions personals prefereixo no entrar a valorar-les.

2 Quines són les 3 prioritats a desenvolupar abans dels 100 primers dies?

-       Posar en marxa un Pla Estratègic Turístic consensuat a llarg termini.

-       Posar en marxa un Pla Estratègic d’Inversions i manteniment consensuat a llarg termini.

-       Augmentar la partida pressupostària d’esports per poder obrir definitivament la piscina.

3 Quines condicions posareu a l'hora de pactar i amb qui? Línies vermelles (si és que en teniu)

Lògicament en una possible negociació per arribar a un acord post-electoral hem d’esperar a veure els resultats ja que en funció d’aquest tendrem més o menys força per exigir unes coses o unes altres.

No obstant, ja puc anticipar que per a nosaltres a dia d’avui el més important no seria pactar uns càrrecs o uns altres sinó mirar quina opció política ens permet desenvolupar el màxim de punts possibles del nostre programa electoral.

Així doncs, esteim oberts a escoltar qualsevol proposta, principalment la de la llista més votada, per tal d’intentar arribar a un possible acord i poder formar part del proper equip de govern sempre i quan es donin les condicions i les circumstàncies adients.

Per tant, si hi ha algun punt que entri en conflicte amb el que nosaltres defensam o proposam serà un factor determinant que farà decantar la balança cap a un costat o cap a l’altre.

 

4 Com voldríeu gestionar el dèficit municipal existent?

El que tenim clar és que a dia d’avui el nostre ajuntament està subjecte a un Pla d’Ajust que agradi o no s’ha de complir. Per tant, la nostra proposta seria intentar liquidar el crèdit del Pla d’Ajust quan abans millor (a aquest ritme d’amortitzacions podria ser a finals d’aquest mateix any) per així deixar d’estar fermats als capritxos i controls del Govern Central.

Per tant, pens que durant aquesta pròxima legislatura el ritme de reducció del deute hauria de ser menor per tal de poder dur a terme una sèrie d’inversions que permetin al nostre municipi seguir sent atractiu i competitiu des del punt de vista turístic.

Així doncs, la nostra proposta és que als propers pressuposts hi hagi una partida d’inversions anuals al voltant del milió d’euros. De manera que en 6-8 anys tot el municipi se n’hagi vist beneficiat i es tengui un ajuntament totalment sanejat.

 ------------------------------------

NOTA DE CAP VERMELL: Hem enviat les preguntes a tots els candidats, publicarem les respostes així com les rebrem.