Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2304
La plaça de l’Orient de Capdepera torna a acollir la Fira de Sant Jordi



Un any més, a la plaça de l’Orient de Capdepera s’ha  celebrat el XIV Dia del Llibre, tot celebrant la festa de Sant Jordi. Aquesta diada és organitzada per les Biblioteques de Capdepera amb la col·laboració dels centres educatius municipals, Creu Roja, Fundació Deixalles, Associació espanyola Contra el Càncer, Centre de Dia, Residència SARQuavitae i les dues llibreries del municipi. Aquestes entitats han muntat diverses parades on es venen llibres nous i de segona mà, roses o punts de llibre.



Durant el matí, els nins i nines dels centres educatius de Capdepera han passejat per la plaça amb els seus mestres mirant les parades i els llibres. Els alumnes de s’Alzinar han exposat diferents activitats que han fet a classe referents a Sant Jordi i a la lectura, així com les escoletes, que també han mostrat els seus treballs.

 

La Diada ha continuat durant el capvespre amb molt bon ambient i molta gent que mirava i comprava llibres. A les 17 hores “La fada despistada" va fer un conta contes amb musica i cançons que feu les delícies dels més petits i dels acompanyants. Els nins i nines se varen engrescar molt i participaren activament de l'espectacle.



Sens dubte el bon temps animà al públic a fer un volt per la plaça i participar d'aquesta festa del llibre i la lectura.



A les escoles se dugueren a terme altres activitats com ara conta-contes pels més petits, confecció de llibres, punts de lectura i altres tallers relacionat amb la lectura.

En aquesta  mostra s'han usat les noves paradetes muntades per membres de la brigada municipal.



Us deixam unes imatges: