Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1744

Després dels quatre anys de mandat d'en Biel Bernat, en Pep Navarro es fa càrrec de bell nou de l'associació de la gent gran de Cala Rajada









El passat dissabte dia 28, al capvespre, va tenir lloc l'elecció de nou president de l'Associació "Sol Naixent", de la Tercera Edat de Cala Rajada. La mesa electoral va estar presidida pel vicepresident José Cabrero i comptà com a observadora amb la presència de la regidora Yvonne Renaud.

Molta assistència a l'acte, ja que es comptailitzaren fins a 231 vots emsos, dels quals només dos foren nuls i un en blanc. La resta se'ls varen repartir els dos candidats que es presentaven a l'elecció, de la següent manera:

Pep Navarro: 138
José Cabrero 90

Així, en Pep Navarro encara el seu segon mandat al front de l'associació. Ara s'haurà de completar la junta directiva, de la qual cosa us n'informarem oportunament. I també mirarem d'obtenir unes primeres declaracions del nou president, perquè ens digui quins són els seus projectes al capdavant de "Sol Naixent", una associació que, en el decurs de la seva història recent, no ha ha estat exempta de polèmiques i enfrontament interns.