Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2066
Extensa representació i institucional i empresarial a la fira turística alemanya.


El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha marxat a la Fira ITB de Berlín durant els dies 3, 4, 5 i 6 de març acompanyat de la regidora Mónica Viejo i del regidor Mateu Melis. Allà l'Assoaciació hotelera comparteix estand amb el Govern Balear (sense mostrador propi com ho fa Alcúdia, Calvià, Cala Millor, Felanitx i Manacor) 

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, ha constatat avui a la ITB de Berlín les bones perspectives del mercat alemany per a aquest 2015 a Balears, que indiquen que es tornarà a registrar un augment en la línia dels anys anteriors i se superarà la xifra rècord de 4.142.954 visitants procedents d'Alemanya aconseguida el 2014.



En aquesta edició de la fira turística, la presència del Consistori gabellí guanya importància per diferents motius. Per una banda, i com cada any, l’Ajuntament de Capdepera participa en el dia de les Illes Balears com a municipi turístic visitat majoritàriament per alemanys. Per l’altra, el Consistori, juntament amb l’Associació Hotelera First Sun Mallorca, mantindrà diverses reunions amb touroperadors durant els proper dies per a presentar una sèrie de projectes d’interès municipal i turístic atenent diferents àmbits. Un d'ells és la  creació d'un guardó a la fidelitat d'aquells turistes que visitin el municipi al llarg de 10 anys seguits. Evidentment, aquest guardó serà creació de Gustavo que també figura com a protagonista principal al programa institucional del Govern Balear amb una visita a l'exposició que en aquests moments té l'artista a Berlín amb notable èxit de públic i crítica.



La delegació gabellina ha assistit als actes programats a l'estand de les Illes Balears i ha departit amb la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego; l'ambaixador d'Espanya a Alemanya, Joan Pau García Berdoy i Cerezo; la directora general Turespaña, Marta Blanco; el conseller de Turisme a Alemanya, Manuel Butler, i la consellera adjunta de Turisme a Alemanya, Núria Guzmán, als quals ha traslladat la importància que el mercat alemany té a les Balears i totes les accions que s'han dut a terme per el seu foment i fidelització.



Joan Ferrer, fins fa poc líder del PP gabellí, es presenta en el seu nou càrrec de president de l'Associació Hotelera en una de les fires turístiques més importants, especialment per a Capdepera.