Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2361
Per fortuna, el greu accident de trànsit no provocà danys personals importants



El vespre del 16 de gener, dissabte de Santa Antoni, es produí un greu accident de trànsit a la recta que uneix les rodones de Son Febrer i de Canyamel (passat el creuer de les Coves, en direcció a Son Servera). Afortunadament, com hem dit a l'enunciat, no es produïren danys personals greus. Un dels cotxes implicats va caure a la vorera de la carretera i quedà fet un nyap. Sembla que els arbres i arbusts de la vorera van suavitzar l'impacte.



Mentre fotografiàvem el vehicle en el sobam devora la carretera, vam parlar amb el conductor del cotxe sinistrat, qui ens comentà la seva versió. Ens digué que circulava en direcció a la rodona de Canyamel i un cotxe que venia en sentit contrari, voltà inesperadament pera  accedir a un camí i impactà violentament amb el seu vehicle, llançant-lo fora de la carretera. 

També ens comentà que, increïblement, i gràcies a l'ús del cinturó de seguretat , no patí danys personals importants i sortí del vehicle pel seu propi peu. Va voler aprofitar per donar les gràcies als dos conductors que s'aturaren, alertaren de l'accident i esperaren amb ell l'arribada de la guàrdia civil. 



La guàrdia civil comparegué al lloc del sinistre i va procedir a fer l'atestat de l'accident i a realitzar els controls pertinents.