Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2078

L’E.I. acaba de fer pública la fotografia de portada i la sorpresa ha estat majúscula, ningú, tret dels interessats, sabia que haguera visitat el nostre poble.

 

Els interrogants son molts i confiam en els propers dies i setmanes obtenir respostes. Fins ara només eren conegudes les relacions del “Petit Nicolàs” amb el Partit Popular; però ja veiem que la xarxa abraça també l’agrupació local del Psoe.


Quedam a l’espera de conèixer quins negocis duen entre mans però sembla que tenen a veure amb la contractació de militants d'aquest partit devers la zona de Canyamel.

 






Com és sabut, avui en dia no ets ningú a la política espanyola si no tens un retrato amb el “Petit Nicolàs” o fent s’horeta retratat pel Nicolàs. Aquesta fotografia diu molt de la importància de l’agrupació local socialista que s’ha posat en valor i que passa a tractar-se de tu a tu amb eminències polítiques de Madrid. Confiam en que tot sigui a fi de bé.

 

Continuarem informant a mesura que surti a la llum més informació sobre l’estada del “Petit Nicolàs” a Capdepera.

 Francisco Nicolás Gómez Iglesias (Madrid, 18 d'abril de 1994),  anomenat per la premsa com «El petit Nicolás», és l'estudiant  de dret més conegut  de tot l'estat. Va prendre notorietat i es va fer cèlebre quan va ser detingut a l'octubre de 2014 acusat de falsedat, estafa i usurpació d'identitat. Algunes fonts periodístiques van assenyalar que el jove es va infiltrar en les altes esferes del poder polític i econòmic espanyol, arribant fins i tot a afirmar que ha treballat com a col·laborador per al Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI)  i desfilant com a convidat al besamans celebrat al Palau Reial després de la proclamació del rei Felip VI. Tot i estar molt vinculat als cercles del PP de Madrid sembla que ha fet algunes gestions amb diverses comunitats autònomes, entre elles les Illes.