Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1481

 Acabada la temporada, l'Hotel Son Moll Sentits se presenta en societat...No hi vam ser presents (de fet, ningú ens convidà) i per tant hem hagut de recórrer a la premsa , en aquest cas al Diari de Mallorca i a la crònica de l'amic Biel Capó.

L'hotel Son Moll començà una nova etapa en un modern edifici a principi d'estiu, concretament a final del mes de maig ( http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/14538-l-hotel-sentits-son-moll-obert-al-public), i ara, a  punt d'acabar la temporada turística, se n'ha fet la presentació "oficial".

Així aquí teniu el que vam llegir dia 1 de novembre sobre aquest esdeveniment (la inauguració vatenir lloc el dijous 30 d'octubre)

"La nit del passat dijous va tenir lloc a Cala Rajada l'acte de presentació del nou Son Moll Sentits Hotel & Spa Van assistir més de 200 convidats entre autoritats, col·laboradors i personalitats del món hoteler i empresarial". Tot xseguit, el redactor comenta que l'hotel pertany a la cadena familiar Serrano i que disposa de 127 habitacions, entre les quals vuit són Junior Suites, i passa a descriure el concepte innovador basat en l'estimulació dels cinc sentits.També comenta altres elements com la piscina exterior d'aigua salada amb cromoteràpia i so subacuàtic, l'Aura Spa i el restaurant d'autor dirigit per Santi Taura, situat a la 11a planta, amb unes vistes espectaculars.

Cal recordar que "L'hotel va obrir les portes l'11  de maig de 2014 i tancarà la propera setmana fins l'abril. L'edifici ha estat obra del gabinet d'arquitectura 3DE3 Arquitectes ...". Resumint: es tracta d'"un edifici del segle XXI. Per això les autoritats aplaudeixen l'aposta empresarial per un turisme de qualitat ".  


La notícia complerta:

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/11/01/renace-hotel-son-moll-cala/973297.html