Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1279

La delegada del Govern i el coronel cap de la Guàrdia Civil han presentat les patrulles conjuntes d'Atenció Ciutadana orientades al turista estranger.

L'oficina del Port de Cala Rajada romandrà oberta tot l'any de 8,30 a 14h

L'Ajuntament de Capdepera, aprofita el mateix acte per anunciar que durant tot l'any la mateixa oficina del Port de Cala Rajada romandrà oberta amb un horari diari de 08:30 a 14 h. perquè el ciutadà així com el Turista que ens visita pugui realitzar les gestions que estimin oportunes, a més en l'oficina es comptarà amb personal amb coneixements d'idiomes.

S'han desplaçat a Mallorca 3 agents de la Policia alemanya i 1 de la Gendarmeria francesa. Aquesta iniciativa s’enmarca en el pla de turisme segur del Ministeri de l’Interior.

La delegada del Govern, Teresa Palmer, juntament amb el coronel en cap de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló han presentat aquest dimarts les patrulles mixtes internacionals. Un model de cooperació internacional que pretén incrementar la seguretat dels estrangers a les zones turístiques més concorregudes i millorar l’atenció al visitant. Enguany s’han desplaçat a Mallorca tres agents de la policia alemanya i un de la gendarmeria francesa que romandràn un mes de l’illa i realitzaràn patrulles conjuntes amb la Guàrdia civil a les zones d’Artà, Calvià, Capdepera i Alcúdia. Aquesta iniciativa s’enmarca en el pla de turisme segur del Ministeri de l’Interior.

Teresa Palmer ha manifestat: "Els policies estrangers aportaran el seu granet d'arena per donar als turistes que siguin víctimes d'algun delicte aquest plus que ens distingeix com a destinació"


La delegada del Govern ha donat aquest matí la benvinguda a Kollman Christian, Diego César Castillo, Bienrald Kerstin i Richard Barthe, els policies alemanys i francesos que "compartiran patrulles amb els nostres guàrdies civils i, el que és més important, ens ajudaran a que diversos destinacions de l'illa segueixin apostant per oferir als nostres visitants la màxima seguretat possible, sant i senya de Balears com a destinació turística i un dels elements determinants de la nostra competitivitat ".

Nova temporada rècord

Palmer ha finalitzat recordant que "estem afrontant una nova temporada rècord pel que fa a nombre de visitants i, llevat fets puntuals que tenen lloc cada estiu i que no ens han de fer perdre la perspectiva real, gaudim d'un amplíssim nivell de seguretat que les estadístiques demostren i que ens distingeixen com a destinació turística ".

Finalment, la delegada del Govern a les Illes Balears ha agraït "la col·laboració tant dels ajuntaments com del sector empresarial que, de bell nou, han facilitat de forma desinteressada l'arribada d'aquests reforços pensant únicament en el bé dels nostres turistes".