Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1259
Molt bona participació, devers 50 persones, a l'arrabassada de paumes d'enguanyUn any més, organitzat per l'Obreria de Sant Antoni, se celebrà l'arrabassada de paumes al Pi de Ses Vegues.
Malgrat l'hora de convocatòria fos les 10, de bon matí ja hi havia grups que començaren la feixuga tasca d'arrabassar paumes dels garballons de la zona del Coll de Marina. Per començar se preparà un bon berenar per agafar forces. Mentre se distribuïren els grups que farien cada zona.No faltaren les declaracions a la televisió.L'hora prevista per dinar eren les dues, així que cada grup agafà un camí i començaren a arrabassar. Alguns amb les tenalles d'arrabassar i  d'altres amb les mans, protegides per guants. Després se transportaven als feixos.Afortunadament no va fer massa calor, una mica d'oratge suavitzà les temperatures pròpies de juliol.Acabada la tasca, mentre esperaven el dinar, la paella, s'aprofità per a fer un capfico a Cala Agulla pera refrescar-se.

 

L'equip de cuiners va preparar dues excel·lents paelles que feren les delícies dels comensals.Amb una llarga sobretaula acabà la jornada a l'ombra del Pi de ses Vegues, sense cap incident ressenyable i facilitant l'accés dels participants.