Un jove de 20 anys ferit molt greu després de caure des d'una altura d'uns 15 metres a un establiment prop de la rotonda de la font de Cala Rajada


  

Un jove de 20 anys de nacionalitat alemanya ha resultat ferit molt greu després de precipitar aquesta matinada d'una altura d'uns 15 metres en un edifici de la zona turística de Cala Rajada, al municipi de Capdepera (Mallorca).

El succés ha tingut lloc a les 03:25 hores al carrer Agulla, quan, per causes que es desconeixen, el jove s'ha precipitat des d'una altura d'aproximadament un segon pis. La víctima ha patit politraumatismes i parada cardiorespiratòria, i ha estat traslladat fins a l'hospital de Son Espases, a Palma, en estat molt greu. 

En un primer moment membres de la policia local va realitzar tasques de reanimació i aconseguiren mantenir les constants vitals de l'accidentat mentre arribà el personal sanitari. L'estat era molt crític.

Fins al lloc dels fets ha acudit un metge del PAC, una UVI mòbil del 061 i la Policia Local de la zona.

Pel que hem pogut saber (pendent de confirmar) el jove acabava d'arribar a Cala Rajada, amb un grup d'amics, el dia anterior.