L'obra ha estat escrita i dirigida per Arnau Serra



El jove director teatral gabellí, Arnau Serra, no atura d'escriure i estrenar obres. Com a monitor/director de distints grups de teatre de la comarca (Capdepera, Son Servera i Manacor) escriu les obres que després són representades en acabar cada curs. Es tracta d'una tasca  creativa ben intensa i variada, adaptant cada personatge a les possibilitats del seus alumnes i que aquests saben valorar. De fet, està "creant escola".  



Amb el Grup d'Adults de Son Servera com a protagonista, vam assistir a la representació de l'obra "Sopar de Nadal" i realment en vam sortir molt satisfets. Tant per la posada en escena, com pel tractament dels problemes (trets de la vida mateixa) i la interpretació dels actors, que amb poc temps damunt l'escenari assumeixen els papers respectius amb prou solvència i credibilitat. Us podem ben assegurar que molts dels espectadors es van veure reflectits amb qualque personatge de l'escenari. Una història agredolça que, malgrat el dramatisme de les situacions plantejades, no defuig les pinzellades d'humor.



Les relacions familiars complexes, l'amor patern i filial, l'amistat, la tendresa, les pors, l'enveja, el respecte, la malaltia..., tot es barreja en un còctel humà, molt humà, real i actual.
Els personatges han estat traçats amb gran definició i l'obra avança a un ritme molt intens.
La representació va tenir lloc en el teatre La Unió de Son Servera i el dia de l'estrena comptà amb la presència d'un bon grapat de gabellins.



Enhorabona al grup de teatre i a Arnau.



Ara toca descansar, per bé que n'Arnau ja en deu preparar de noves... Bé, ens consta que ja hi ha coses en marxa!