Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2119
El conveni d'hosteleria i el reglament de piscines temes principals de l'assemblea



Divendres, dia 13 de juny, se celebrà l'assemblea de l'Associació Hotelera de Capdepera "First Sun" corresponent a l'any 2014. La reunió i posterior dinar se va celebrar en l'hotel Turó Pins de Cala Rajada, que foren uns perfectes i amables amfitrions.



A la reunió la gerent de la Federació, Imma de Benito, va fer un exhaustiu relat del procés negociador dels empresaris amb els sindicats per a aconseguir el nou conveni de hoteleria. Imma de Benito va fer una relació dels punts acordats entre d'ells la pujada salarial pactada (increment del 1,25 % per any durant els propers 4 anys), els tipus de contractes i novetats ... no dubtà en qualificar la negociació de molt dura. insistint en que no se va acceptar cap punt de la Plataforma del Sindicats. Un altre punt del que se va parlar extensament va ser el tema de la piscines i la nova llei que regula el seu ús.



Després del dinar va venir el moment dels discursos. El primer en parlar va se el president Lluís Rocha que, després de donar les gràcies a tots els assistents,  pràcticament va recordar les demandes de l'any passat i va comentar l'important esforç promocional que fa l'associació.



Després va ser el batle de Capdepera, qui dirigí la paraula als assistents, i acabà el torn d'intervencions la Directora General de Turisme, Montserrat Jaén  Mercadal. La directora general va explicar la situació de la futura Llei de Turisme i els projectes de la Conselleria especialment pel que fa a la promoció turística.



Acabat el dinar, a l'hora del cafè, va continuar la xerrada distesa i el comentari de com ha arrancat la temporada. De fet tothom coincidí en qualificar el passat mes de maig com el pitjor dels darrers anys.