Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2760
Segons es desprèn d'una nota que va deixar escrita,
la causa del suïcidi hauria estat la impossibilitat
de fer front al lloguer de l'habitatge
i el corresponent avís de desnonament.





Transcrivim del diari "Ultima Hora" d'aquest divendres 6 de juny:

Un home de nacionalitat alemanya i d’uns cinquanta anys d’edat es va suïcidar a Cala Rajada just després de conèixer que havia de ser desnonat perquè no podia fer front al pagament del lloguer.
 
El mort va deixar una nota en què, entre altres circumstàncies personals, demanava perdó per no poder fer front al deute que mantenia amb l’arrendador. La mort es va produir divendres passat (dia 30 de maig), però va ser aquesta setmana quan el jutjat de Manacor que va aixecar el cadàver va obrir la nota que aclaria les circumstàncies de la mort.
 
A més d’aquests problemes econòmics, el mort patia una depressió des de fa temps, a conseqüència de la mort de la seva esposa. No treballava i d’aquí van sorgir els seus problemes econòmics que van desembocar en l’avís de desnonament.
 
Els veïns del mort van avisar la Guàrdia Civil perquè portaven uns quants dies sense veure’l i els estranyava la seva absència. Els agents van acudir a la casa i van trobar el cadàver. Efectius de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil van efectuar una inspecció ocular de l’habitatge i des d’un primer moment van descartar qualsevol alternativa al suïcidi. A més van trobar la nota esmentada, que va ser lliurada al jutjat.