Alumnes de l'IES Capdepera celebren la III Edició de la Jornada sobre Turisme a l'Hotel Viva de Cala Mesquida


 
Els alumnes de 3r d'ESO i PQPI han dut a terme una jornada de treball a l'Hotel Viva de Cala Mesquida com a cloenda a la unitat didàctica sobre turisme realitzada pel departament de Ciències Socials.


Amb la inestimable col·laboració de l'Associació FirstSun Mallorca Hotels, en aquestes jornades els alumnes visiten una instal·lació hotelera i coneixen de primera mà la realitat professional d'aquest sector i les àrees d'especialitat implicades.

La jornada començà amb la recepció de l'alumnat i un breu parlament de benvinguda a càrrec de Llorenç Llop, director de l'institut, i de Lluís Rocha, president de l'Associació FirstSun. 

A continuació, van gaudir de la intervenció d'Angel del Rio (director de l’hotel Castell Royal de Canyamel) i de Joan Massanet (director de l´Hotel Laguna ), es quals va fer un repàs a la seva trajectòria vital i professional fins arribar al lloc que ocupen.

 
Després d'un berenar, cortesia de l'Hotel, els alumnes, dividits en grups, van ser rebuts pels caps d'àrea de diferents departaments (direcció, manteniment, cuina, bar, pisos, recepció, animació, menjador) que els van explicar la naturalesa de la seva àrea, els requisits professionals, les qualitats i la formació necessàries. Informació que els alumnes, en treball de grup, van haver d'ordenar per explicar-la després als seus companys en una la sessió de posada en comú.

La cloenda de la jornada de treball la va dur a terme en Lluís Rocha i Albert Llull, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Capdepera. Tot plegat, una gran experiència educativa que permet als alumnes conèixer de primera mà un sector professional tan important a la nostra comunitat com és el del turisme.

Aquests són els tallers realitzats:


Taller departament de cuina


Taller departament de direcció


Taller departament de menjador


Taller departament de pisos


Taller departament de recepció