Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1225
Amb la celebració de la festa del Ram, han començat els actes d'aquest important període litúrgicLa commemoració de l'entrada de Jesús a Jerusalem es constitueix cada any en pòrtic de les celebracions de la Setmana Santa, a la qual seguiran els actes entorn de la Passió, per a culminar el proper diumenge amb la Festa de Pasqua. Més avall trobareu els horaris de tots els actes que podeu seguir a les nostres parròquies.  

En aquesta ocasió, un temps primaveral ha presidit el diumenge del Ram, que a més s'ha significat per una nodrida presència de fidels que han volgut seguir la lectura de la Passió en el si de les misses que s'han celebrat a Capdepera i Cala Rajada.

Mossèn Antoni Amorós, rector d'abdues parròquies, és qui ha presidit les dues eucaristies.Programa de les celebracions religioses de Setmana Santa
 
Dijous Sant, 17 d’abril
 
19’30 h – A Cala Rajada, Missa de la Cena del Senyor. A continuació, processó del Sant Crist dels pescadors i Hora Santa.
 
20’30 h –  A Capdepera, Missa de la Cena del Senyor. A continuació, processó del Sant Crist i Hora Santa.
 
Divendres Sant, 18 d’abril
 
Les cases santes romandran obertes de 9 a 13 hores, i de les 16 hores fins a la celebració.
 
19’30 h – A Cala Rajada, celebració de la Santa Creu. A continuació, Endavallament de la Creu i processó del Sant Enterrament.
 
20’30 h – A Capdepera, celebració de la Santa Creu. A continuació, processó del Sant Enterrament.
 
Dissabte Sant, 19 d’abril
 
19’30 h – A Cala Rjada, Vigília Pasqual.
 
20’30 h – A Capdepera, Vigília Pasqual.
 
Diumenge de Pasqual, 20 d’abril
 
10’00 h – A Cala Rajada, sortida de les imatges i “Encuentro” a la plaça dels Mariners. A continuació, Ofici Solemne de Pasqual.
 
11’00 h - sortida del Ressuscitat i “Encuentro” a la plaça d’es Sitjar. A continuació, Ofici Solemne de Pasqual.
 
19’30 h – Missa a Capdepera.
 
20’30 h – Missa a Cala Rajada.