Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1918
Les reunions s'emmarquen dins el 2014, any de l’Educació a Capdepera.


La setmana passada va tenir lloc la primera reunió de les Comissions d’Educació, creades dins el 2014, any de l’educació a Capdepera. A ambdues comissions, infantil i juvenil, se’ls hi havien plantejat dos temes: activitats extraescolars i mancances al municipi.
Referent al primer tema, activitats extraescolars que s’haurien d’oferir al poble, la Comissió infantil en va anomenar moltes, però les més destacades per nombre de vots varen ser: fotografia, natació, teatre i voleibol.



Pel que fa a les mancances del municipi, les més destacades varen ser: pintar les línies dels carrers, fer un carril bici entre Capdepera i Cala Rajada, millorar el parc de sa Gravera, incidir en la retirada dels excrements de cans a la via pública i obrir la piscina municipal.

A la Comissió juvenil els aspectes més destacats varen ser millorar el parc de sa gravera, amb un incís especial a la pista de patinatge, i arreglar el camp de futbet que hi ha al costat de l’IES Capdepera.

A part dels temes principals, els assistents a la Comissió juvenil varen demanar: habilitar una zona d’acampada, crear una associació juvenil, un autobús per fer el recorregut de les berbenes a l’estiu, i organitzar cursos de socorrisme i salvament aquàtic.