Durant dos dies (29 i 30  de març), el vent de Llevant i Xaloc ha castigat les nostres costes amb fortes onades que han provocat desperfectes i danys materials. No tenim constància de danys molt greus i manco personals. Molta gent ha aprofitat per veure les fortes onades i els seus efectes, mentre passejaven i fotografiaven, durant tot el dia, des del passeig marítim de Cala Rajada. Tot un espectacle.



Així ha afectat el temporal en algunes zones. Us oferim algunes imatges. 

Platgeta de n'Aguait. La rampa de la passarel·la de fusta d'accés s'ha tornat a espenyar. Un dels trams que va quedar abandonat després del darrer adob, flotava enmig de la mar...





Sa Pedruscada...una vegada més la mar va treure arena,  moltes pedres (algunes de mida considerable), arena i restes de posidònia davant les cases i a la rampa del torrent. Les ones rompien al mollet.







Les platges i cales eren plenes de restes trets per la mar. Son Moll.
 


També el passeig va patir les fortes envestides de les onades. Malgrat els esquitxos, la gent no deixà de passejar.







Al moll la força de la mar va fer malbé l'asfalt i algunes rajoles. Costa creure que l'asfalt s'hagi aixecat d'aquesta forma.

 

Al passeig de Cala Gat, al racó de les Àncores, els bancs estaven tombats fora del seu lloc i arena i pedres acumulades al fons de la plaça.