Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1924
Residents del SARquavitae de Capdepera i usuaris del Centre de Dia de Cala Rajada gaudeixen d'un jornada conjunta d'exercici, a l'aire lliure


 
El passat dimecres 19  de març, el centre SARquavitae Capdepera celebrà una jornada de gimnàstica conjuntament amb els usuaris del servei municipal de Centre de Dia de Cala Rajada. Aquest tipus d'activitats conjuntes es realitzen al llarg de l'any amb la finalitat de crear uns vincles entre residents  i usuaris de l'esmentat Centre de Dia.


Així el matí resultà d'allò mes animat i entretinguda, donant lloc a retrobades entre residents i usuaris que compartien amistat.  En ocasions l'important d'aquestes jornades no és tant l'activitat mateixa, sinó la connexió i relació que s'estableix entre ells, donant pas en alguns casos a futures amistats.   
tant la direcció com l'equip de teràpies del centre recolzen la continuïtat d'aquest tipus d'activitats, ja que són valorades molt positivament i compleixen varis objectius:
- Mobilització activa dels participants.
- Estimulació cognitiva.
- Augmentar la motivació dels residents.
- Establir hàbits de vida saludables (exercici físic).
- Fomentar las relacions interpersonals.
- Fomentar la relació centre- municipi.

Com a comiat del matí, el centre residencial SARquavitae Capdepera oferí un aperitiu a tots els participants i treballadors que va participar a la jornada.