Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2103


El diumenge 16 de març va tenir lloc a l'auditori del Centre Cap Vermell l'anunciat concert de la Banda Simfònica del Conservatori Professional de les Illes Balears, sota la direcció de Fernando Marina. Durant el cap de setmana, els estudiants del Conservatori van fer una estada a Cala Rajada, concretament a l'hotel Bellavista, i van disposar de les instal·lacions del Centre Cap Vermell per assajar. 



Tot i que els comentaris apuntaven que l'hora no era massa adequada, un diumenge a  les 5 del capvespre, la sala gairebé s'omplí. 



Musicalment, cal dir que aquest fou un gran concert,  amb una selecció d'obres molt conegudes, bandes sonores i grans  musicals, que la banda interpretà amb gran força, a partir de la vàlua indiscutible dels músics i la gran feina del director. Sonaren, entre d'altres,  els temes de Robin Hood, On the town, El fantasma de l'Òpera i Pirates del Carib. L'actuació va merèixer l'aplaudiment unànime del nombrós públic assistent, que sortí molt satisfet del concert.





No podem deixar de comentar que es van haver d'instal·lar dos focus complementaris a l'escenari, ja que sembla que la llum no resultava suficient, i a més, durant el bis que la banda va interpretar, es va produir una pana de part dels llums. Aquest incident, en tot cas, no deslluí el concert, però seria convenient solucionar aquest problemes.



El director va agrair a l'Ajuntament la seva col·laboració, va elogiar l'acústica del recinte i va comentar que havien estat dos dies intenses, musicalment parlant