Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2497
Seleccionats els dibuixos finalistes dels centres gabellins del concurs ‘Ni 1 foc al bosc’


Tècnics del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera i de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears han lliurat aquest matí els premis als alumnes seleccionats per passar a la final del concurs de dibuix Ni 1 foc al bosc.

Els guanyadors han estat: ELENA CASTILLO PAULSEN (1è D) i AUBA TORIBIO SALOMÓN (1è A) de l’IES Capdepera;  ALEX REQUENA FLAQUER (6è B) i JOSÉ ÀNGEL SEGURA GONZÁLEZ (6è B) de S’Auba; i
ABDELILAH AITARBIA (5è B) I LUCAS ELIAS GARCÍA BOM (6è A).

Cal recordar que el concurs de dibuix Ni 1 foc al bosc es fa també als municipis veïnats de Son Servera, Sant Llorenç i Artà, amb motiu del Dia mundial forestal, el proper 21 de març, i entre tots els finalistes de cada poble, se tria un dibuix guanyador perquè sigui la imatge del cartell d’aquest any de la campanya Ni 1 foc al bosc, del Govern de les Illes Balears. El cartell es reparteix després per tots els pobles i indica la temporada de prohibició per fer foc, que va des de primer de maig a mitjan octubre.

 


Al concurs hi participen els nins i nines de 5è i 6è de primària i els de 1 d’ESO i el tema únic per dibuixar és: “Els incendis forestals destrueixen el bosc i posen en perill a les persones. Ni 1 foc al bosc”.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial Forestal el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera muntarà una paradeta al mercat setmanal de Capdepera i Cala Rajada la setmana que ve en la qual es regalaran plantes autòctones.