Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2225

Image

Ja feia dies que la notícia circulava, i fins i tot nosaltres ens havíem compromès a esperar-ne una confirmació oficial (sempre pecam d’innocents), però el tema ja ha esclat en els mitjans de comunicació: l’Ajuntament es planteja modificar l’ordenança de Policia i Bon Govern, que preveu l’aturada d’obres d’estructura d’edificis entre la Setmana Santa i el mes d’octubre.

 

Si es confirma el que ja està en boca de tothom, la modificació suposaria que el període d’aturada d’obres començaria l’1 de maig.

 

Sembla que aquesta seria una modificació que no respondria a la pressió del sector de la construcció, sinó que es tractaria d’una actuació “a la carta”, per a possibilitar que les empreses adjudicatàries de la construcció de la sala multiusos de Cala Rajada (Llabrés Feliu i  Coexa) poguessin acomplir els terminis d’execució, prevists en poc més de 15 mesos. Recordem que aquesta adjudicació es va produir el passat dia 7 d’aquest mes de febrer.

 

Image

 Evidentment, la notícia ha encès la veu d’alarma del sector hoteler. Posats en contacte amb un representant d’aquest sector, ens va manifestar el seu malestar davant el que sembla un fet consumat, i molt especialment perquè l’Ajuntament no ha tengut la deferència de comunicar-los-ho. De fet, segons les nostres notícies, el proper dilluns dia 25 està prevista una reunió dels representnats de l’Associació d’Hoteleria amb el Batle, però a petició dels primers.Estarem a l’aguait i continuarem informant.