Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2969
 L'accident va tenir lloc aquest dijous, cap a les 18'40 hores, 
                              a la cantonada dels carrers Mestre Vicenç Nadal i Coconar




Ens feim ressò de la notícia publicada a l'edició digital del diari "Ultima Hora", d'aquest 08-02-14, que explicava així el succés:

Un nin de deu anys d’edat roman en estan crític a l’hospital de Son Espases després que resultàs atropellat per un cilcomotor a Cala Rajada. Cap a les 18’43 hores, distintes cridades alertaren els equips d’emergència que en el carrer Mestre Vicenç Nadal, cantonada amb Cosconar, s’havia produït un greu atropellament en el qual hi havia un infant implicat.

Ràpidament, agents de la Policia Local i algunes ambulàncies medicalitzades es presentaren en el lloc dels fets i atengueren en primer lloc el menor.

Donada la gravetat de les lesions que presentava l’infant, els facultatius desplaçats des de la base de Manacor sol·licitaren a la central del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU-061) que activassin el protocol d’actuació establert per a aquests casos i que desplaçassin una UVI pediàtrica.

Després d’aconseguir estabilitzar el petit en el lloc de l’accident, se’l traslladà a l’hospital de Manacor i, poc després, va ser derivat a la Unitat Pediàtrica de Son Espases. El pronòstic del nin accidentat era crític, per la qual cosa les properes hores resultarien determinants.

Sembla que les causes de l’accident no estan gaire clares, i la policia local esta investigant per determinar com ocorregueren els fets, però tot apunta a una fatídic accident que els testimonis ajudaran a aclarir.

El conductor del ciclomotor és un Jove ciutadà uruguaià, identificat com G.B.E., qui es mostrà molt preocupat pel que havia ocorregut i va col·laborar totalment amb la Policia Local.

Com queda establert en aquests casos, immediatament després de l’accident, els agents responsables de la investigació practicaren al jove motorista la prova d’alcoholèmia. El resultat va ser negatiu.

La unitat d’Atestats de la Policia Local de Capdepera ha iniciat una exhaustiva investigació dels fets i va prendre declaració a distints testimonis presencials. Tot indica que aquests testimonis haurien indicat que es va tractar d’un tràgic accident. 

Des de Cap Vermell esperam que el jove accidentat evolucioni favorablement i es recuperi el més aviat possible.
 

 (fotos Cap Vermell)