Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2542


El passat dimecres, 27 de novembre, l'IES Capdepera va organitzar el primer "berenar solidari" del curs. Ja fa 5 anys que es fa aquesta activitat solidària dins el marc de la nostra col·laboració amb l'ONG Fons Mallorquí de Solidaritat. Com altres vegades, aquest primer berenar solidari va estar organitzat pel segon cicle (3r i 4t d'ESO) i els alumnes de PQPI i MMVV.



Els alumnes i tutors es distribueixen les feines: manjar salt, dolç, begudes, tassons, plats, tovallons, voluntaris per parar les taules i per retirar-les...Però qui realment col·labora són les famílies, amb bones coques, truites, tortades..., i tot amb qualitat i abundància. Hem d'agreir aquesta generositat de les famílies, i més tenint present la crisi que patim.

Hem aconseguit 258 € de benefici que ingressarem tot d'una al Fons Mallorquí de Solidaritat. Possiblement aquesta petita però digna quantitat, juntament amb altres aportacions d'altres centres, continuarà sent assignada al projecte "Cooperació entre centres educatius de Mallorca i de Madriz (Nicaragua)".

  

De nou, moltes gràcies als professors col·laboradors, als tutors d'aquests cursos, als alumnes i les seves famílies i al nostre Ajuntament i Brigada que ens ha facilitat les taules.