Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 4785

Emotiu acomiadament de Chan, al poliesportiu 

Aquest diumenge 20 d'octubre, una notícia ha trasbalsat els veïns del nostre municipi. Un jove de 17 anys ha mort en un accident de moto. 


Imatge de Diario de Mallorca/Biel Capó

Inicialment escoltàrem moltes i diverses versions del succés que no arribaven a clarificar qui era la víctima ni les circumstàncies del sinistre. En tot cas, el fet, com no podia ser d'altra manera, ha estat molt comentat i ha creat una forta sensació de dolor i estupefacció. La mort d'un jove és sempre molt dolguda i la de Chan Roy Ajoeb, aquest era el seu nom, ha deixat el poble vivament impressionat.



El lamentable accident va ocórrer passades les 3 hores a una cantonada del carrer Magallanes i Via Mallorca de Cala Rajada, mentre conduïa el seu vehicle. Segons informacions del 061, un vianant va avisar als serveis d'emergència que s'havia produït l'accident i tot d'una s'hi presentà una l'UVI mòbil . L'ambulància disposava de suport vital avançat i el metge del PAC de Capdepera hi era present. En primera instància, s'aconseguí reanimar el jove i s'inicià el seu trasllat a l'hospital de Son Espases, en estat molt greu. Però per desgràcia, en el trajecte es produí una aturada cardiorespiratòria que li provocà la mort dins l'ambulància.



La Policia Local va investigar les circubnstàncies de l'accident i sembla que  es tractà d'una caiguda casual  sense l'intervenció d'altres vehicles. Tot fa pensar que la moto que conduïa Chan va tocar la vorera i perdé l'equilibri xocant amb un  pal de ciment situat a la cantonada de via Mallorca amb Magallanes produint-se el greu accident. El jove va quedar estès a l'asfalt en estat molt greu.



El mateix diumenge, els seus companys del bàsquet van oferir-li un emotiu homenatge en el poliesportiu, que s'ompli de gom a gom. S'acomiadà en Chan enmig del silenci i el respecte, en uns moments de gran emotivitat. Les imatges d'aquest article corresponen a l'acte en Es Figueral.



Amics, companys i mestres es troben molt afectats, ja que en Chan era molt apreciat, de fet tothom coincideix a assenyalar la seva bonhomia i i el bon tracte que tenia, cosa que el feia molt entranyable i estimat.

En el lloc exacte on se produí l'accident s'han trobat nombrosos companys de l'IES i del bàsquet (esport que practicava) i han deixat espelmes enceses i han escrit missatges a les rajoles i pal on se produí la col·lisió. 


 

Des de Cap Vermell enviam el nostre condol a la família i li oferim tot el nostre suport en uns moments tan durs i dolorosos.