Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2289
Cloenda de l’exposició de Gustavo ‘Ca’n Patilla Boggie-Woogie’ al Centre Cap Vermell



Després de tres mesos i de més de 4000 visites ahir horabaixa el batle de Capdepera, Rafel Fernández, el tècnic del departament de Cultura, Pere Cortada, i el pintor Gustavo digueren adéu a l’exposició Can Patilla Boggie-Woogie.

 

En un acte senzill i entre amics i fans de l’artista destacaren l’acceptació que ha tengut la mostra tant de turistes com de residents a Mallorca i que el centre Cap Vermell s'ha convertit en referent cultural a nivell de l'illa. Parlaren de projectes futurs, com el mural de ceràmica que es col·locarà a l’espigó del moll de Cala Rajada; o les futures exposicions d’amics de Gustavo, artistes coneguts internacionalment que portaran les seves obres al municipi en estius vinents.

Pere Cortada va presentar l'acte, oferint algunes dades de l'exposició que se tancava i del seguit d'activitats organitzades al seu voltant. Gustavo va agrair a tota la gent que ha fet possible l’esdeveniment, en especial a Cati Vallespir qui ha estat a peu d'exposició tot aquest temps i destacà la delicadesa i sentiment mostrat en tot moment vers a ell i la seva obra. Per la seva banda el batle destacà la proximitat de l’artista i el compromís que demostra amb Capdepera.

Gustavo va fer una donació al departament de Serveis Socials de 3000€, per a ajudar a aquelles persones del municipi que ho necessitin.

 Per acabar es presentà la petita mostra de dibuixos infantils de l'activitat "L'Univers de Gustavo" que podeu trobar al rebedor del Centre Cap Vermell




Allà podreu veure el dibuix col·lectiu de Gustavo i un grup de nins i nines



 Una exposició rodona d'inici a fi que fa que esperem ja l'anunciada de Joan Guerra l'estiu vinent.