Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2347
Una mini "Oktoberfest" per a omplir el dissabte





Cervesa i menjar alemany - cuixa de porc, sasitxes, ensalada de patata... - eren les ofertes per a omplir aquest dissabte del cap de setmana gastronòmic de Cala Rajada. Una mena de succedani de la famosa "Oktoberfest" de Munic, celebració aquesta amb denominació d'origen i que avui ja s'ha escampat arreu del món, on sigui que hi ha una colonya alemanya de residents o de visitants.



Aquesta "Octoberparty", modestíssima rèplica local de la festa muniquesa, va atreure, com no podia ser d'altra manera, un públic eminentment alemany, que s'acostà al moll per a degustar uns productes que li són familiars i per a beure cervesa en abundància. Els minoritaris visitants locals, però, també quedaren bé, tant a l'hora de menjar com de beure. La música, igualment bavaresa, sonà al llarg de tota la jornada, contribuint així a crear un ambient propi d'aquesta festa.



Cap a les 9 de la nit, va ser quan la carpa de davant el passeig Gabriel Roca reuní una major presència de públic, sense que en tot cas arribàs, quantitativament, al de la nit de tapes.