Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2387

 L'exposició de GUSTAVO " Can Patilla Boogie-woogie" es prorroga fins dia 14 d'octubre






  Aquestes són les dades de visites a l'exposició









 

L’exposició “Can Patilla booguie-woogie” de l’artista Gustavo ha acabat amb un notable èxit de públic i crítica. Més de 3700 persones l’han visitada. Aquí teniu les estadístiques:

2 Juliol - 29 Setembre 2013

Total visites

3223

Total persones

3120

2ª o més visites

103

  No s'han comptabilitzat les persones que van assistir a la inauguració i als espectacles de dansa a la sala. Així, estaríem parlant d'un total aproximat de 3700 persones.

A continuació vos oferim les dades més rellevants:






Al llarg d’aquests 3 mesos s'han realitzat visites guiades setmanals per a un total de

254 persones:

163 - alemany

  91 - castellà / català

No s'han comptabilitzat les visites guiades individuals o les realitzades fora de l'horari establert sense reserva prèvia.


Davant l’afluència i l'interès de la gent que ha visitat l’exposició de Gustavo, al Centre Cap Vermell, l’Ajuntament de Capdepera ha decidit ajornar l’exposició fins el proper 14 d’octubre. Aquest dia, a les 19 h hi haurà el finissage de l’exposició, on l’artista i l’Ajuntament donaran per finalitzada l’exposició i faran l’anàlisi global i presentaran projectes per a propers anys. A l’acte, Gustavo farà una donació econòmica al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera.

L’horari d’apertura serà cada dia de 18 a 20h. Aquestes dues setmanes l'exposició mostrarà l'audiovisual GUSTAVOPROJECTING que tant va agradar. Aquí en teniu un breu fragment