Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2383



La VI edició de la Festa Intercultural va començar amb prou afluència de gent, tant turistes com residents, i és que el dia assolejat va acompanyar molt. A les 12 h del mig dia començava la diada amb l’actuació de la Banda de cornetes i tambors, i les persones que ja eren per la plaça començaven a menjar i beure. 

En aquesta ocasió es varen muntar 13 paradetes de veïnats del municipi provinents d’Argentina, Uruguai, Equador, Xile, Senegal, Sàhara Occidental, Argèlia, Itàlia, Marroc, Tunísia, Alemanya i de les Comunitats Autònomes de les Illes Balears i Andalusia. També hi havia un punt informatiu del Servei d'Assessorament Lingüístic i Creu Roja, així com un punt de venda de Filosa.

 


Durant tot el dia varen actuar diferents grups per animar l’ambient damunt la plaça, com el grup de guitarres i flautes i els combos de l’Escola de Música, el grup de ball de bot Aires gabellins, Vetleries, en Manuel, un cantant xilè i un altre andalús que demanà per a participar,  The Falling i per acabar Batucap.

Fins les 19 h del capvespre va passar gent per la plaça dels Pins, escenari de la festa. Us deixam unes imatges.