Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2600


Els alumnes del taller de teatre d'estiu "Llum i acció" representaren l'obra Això no pot sortir mai bé!, adaptada per Jeroni Morey


Es tracta d'una divertida comèdia d'embulls basada en la preparació de l'assaig general  d'una obra de teatre en què es mesclen situacions reals, bocins de l'obra que es vol representar i les complicades relacions personals dels personatges. 



En cap moment l'obra abaixà el ritme i els alumnes van treure molt bé els personatges, amb una molt bona feina coral, per bé  que alguns destacaren especialment. El vestuari i escenari molt adients a l'obra.



Malgrat tractar-se d'una peça complexa i molt àgil, els alumnes grans del taller de teatre d'estiu surten prou bé del repte. Realment hi ha nins i nines que han adquirit una bona preparació i es nota que hi ha molta feina darrera.



Durant els dos dies en què es representà l'obra (26 i 27 de juliol) la resposta del públic va ser molt bona i tots vam riure de valent amb situacions força divertides i personatges peculiars creant complicades relacions personals.



En acabar l'obra, en Jeroni va agrair la feina feta pels alumnes i la col·laboracions de les mares, Es Mussol i Distribucions Llevant, per l'ajuda en el muntatge de l'obra.

Enhorabona a tots, alumnes i monitors.