Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1824
L'èlit del judo balear  té una cita al XII TROFEU INTERNACIONAL Renshinkan


El proper dissabte, 15 de maig,  al Polisportiu Miquel Àngel Nadal 
A partir de les 17 hores


Amb la presència de l'Equip Olímpic de Invidents Londres 2012, BJ-Judo de Noruega, Hantey d'Andorra, JC Stoffels d'Holanda i  JC Mönchengladbach d'Alemanya. A més hi aprticiparan d'Eivissa, Samyd; el Dojo Formentera; de Menorca els clubs Castell, Bushidokan, ED Menorquina de judo i Pascal Calbo ; i de Mallorca la  la quasi totalitat dels clubs. Hi ha una inscripció de més de 150 participants. Aquestes  són les cartes credencials d'aquesta nova edició del Trofeu Internacional 2013 que organitza el Judo Renshinkan.

El trofeu Internacional Renshinkan, es distingeix dels altres,  ja que es disputen dues categories, l'escolar (13 a 17 anys) amb els seus respectius grups de pesos i edats i l'absoluta (més de 18 anys)

L'espectacle novament aquesta assegurat, amb la presència de medallistes nacionals de Noruega, Andorra, l'ONCE, Holanda, Alemanya i el judo Balear.
Aquest dissabte dia 25 de maig al Poliesportiu Miquel A. Nadal de Manacor, el millor judo de les nostres Illes està en joc a partir de les les 17'00h.