Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2980
La capella del Castell acollí el concert dels Xeremiers des Puig de Sa Font




Els Xeremiers des Puig de Sa Font (un grup de xeremiers dels diferents pobles de Llevant) van oferir un magnífic concert de música popular, amb accent "medieval", a la capella del castell de Capdepera.  L'actuació, que va tenir lloc el dissabte 11 de maig,  va omplir la capella i el públic assistent va mostrar la seva satisfacció amb les diverses interpretacions. Amb les vestiments apropiades i al recinte adequat, els espectadors que pujaren fins el Castell començaren a ensumar els flaires del Mercat Medieval, que se celebrarà el proper cap de setmana.





El concert es va estructurar en tres parts. La primera i tercera, amb set peces cadascuna,  interpretades per tota la colla de xeremiers. La segona part interpretada per una part del xeremiers i el recolzament d'instrumentistes de l'Escola de Música de Capdepera que hi aportaren la part "elèctrica".



Els intèrprets ens comentaren que era el primer que feien d'aquesta manera, amb tantes peces i a un auditori tancat. Això no obstant, aconseguiren implicar el públic assistent, que acabà marcant el ritme tot picant de mans.






Tots  plegats s'acomiadaren amb el Ball de l'Ós, després de fer un bis a petició del públic. 



A Cap Vermell trobareu l'enregistrament d'algunes peces.