Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2400

Image
  Amb una assistència de públic prou nombrosa, majoritàriament estrangera, s’inaugurà l’exposició de Kalle Behnke, el passat dia 11 de gener a la sala d’exposició de Can Creu d’Inca. Entre els assistents hi poguérem veure els regidors de Cultura i el d'Activitats Econòmiques, Fernàndez i Crespo, respectivament.

Image

   Les fotografies d’aquest alemany resident a Cala Rajada són imatges reunides sota el títol de Fotografies de Mallorca –/Mallorca- impressionen,  obtingudes a Capdepera i comarca, són de gran format i inclouen paisatges, elements arquitectònic, flora i  fotografia d’elements quotidians i petits detalls que ens envolten. Les fotografies estan impreses en un suport que dóna l’aspecte de tela. A més, s'ha publicat un catàleg amb la col·lecció completa de fotografies de la sèrie exposada. Els preus oscil·len entre els 80 i els 200 euros, d'acord amb la mida de la fotografia.
   L ’exposició romandrà oberta els dies 11, 12, 13, 16, 17, 18, 25, 26 i 27 de gener, amb horari de 18 a 20 hores. Visitau-la, val la pena