Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1715
El Reshinkan obté una medalla d'or i tres d'argent al campionat de Balears júnior

Aquets diumenge passat, dia 24 de febrer, Sineu va ser una altre vegada el centre d’atenció pels aficionats al Judo. Devers uns 60 esportistes representant als clubs de les 4 illes es trobaren al Poliesportiu d’aquesta localitat per a disputar la final autonòmica categoria júnior i  vàlida per classificar-se a la fase sector  del campionat d’Espanya tant masculí com femení.

El Renshinkan va estar molt bé aconseguint unes de les millors places del campionat. Els representants del Reshinkan van ser quatre i tots quatre disputaren  la final. El resultat va ser el següent: una medalla d’or aconseguida per Neus Pou, després de marcar 2 potents ippons, i 3 medalles de plata de la mà de Franco Sergio González guanyant 3 combats per la màxima puntuació, Jaume Maimo perdent la final amb en Joan C. Pinya i Miquel Cabrer  que tan sols amb 14 anys va plantar cara a tots els seus rivals, perdent només per un chido contra el nº 2 del rànquing nacional cadet.